Vill du hänga med i den här bloggen from the very start så läser du den nerifrån och upp, det har du fattat va?
Alltså senaste inlägget här högst upp, och det första allra längst ner.
Att man ska behöva förklara allt...
Ahja, välkommen hit då iaf.
VIKTIGT PS. Nu har det blivit så många inlägg här så du måste klicka på "äldre inlägg" längst ned för att komma till början av bloggen. Förstått? Loser....

måndag

Läsarbrev

Mer nytt för detta år är att jag kommer publicera läsarbrev lite då och då.
Så vill du synas här på min blogg, så ska du ta chansen och skicka in något, och bifoga gärna en bild som knyter an till ditt brev!
Här är första brevet, och jag är benägen att hålla med att nej, någon vän av barn är han inte, den här mannen, kolla bilden här.
"T o m sina brorsbarn tar han plats ifrån, vräker ut sig, fläker, flinar, bräker- och barnen i skymundan, för dom vet, att farbror Alex vrede ska man akta sig för, när farbror Alex tar plats så sitter man still...och tyst. För annars....
Dom vet att med farbror Alex är allt en fråga om de som får leva och de som inte får leva, med farbror Alex väljer man villkorslöst att vara de halvt dolda.
Han vet ingenting om hur hans brorsbarn känner sig när han fläker upp sig själv med Erikaffischen. Allt dom ville var att få stå stå och hålla en bit av affischen.
Att få vara med, lite så bara. Men nej. Allt ljus på farbror Alex...
För att förgylla sina brorsbarns tillvaro för bara en liten stund, om så bara för fotograferingen, så hade han kunnat SLÄPPT Erikaffischen. Sett deras glada ansikten, sett dem kikna av skratt, hihi farbror Alex är så tokig, han släppte Erikaffischen så vi fick hålla den en stund, tokiga farbror Alex. Och så hade dom fått kikna en stund, så där som bara barn kiknar. Men nej. NEJ. Allt ljus på Alex. Och det vet dom. Och sitter så fint still, halvt dold bakom farbror Alex. Det här är historien om dom som får leva och dom som inte får leva. Det här är historien om dom halvt dolda".

(Läsarbrev inskickat av "Anonym gaykille")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar