Vill du hänga med i den här bloggen from the very start så läser du den nerifrån och upp, det har du fattat va?
Alltså senaste inlägget här högst upp, och det första allra längst ner.
Att man ska behöva förklara allt...
Ahja, välkommen hit då iaf.
VIKTIGT PS. Nu har det blivit så många inlägg här så du måste klicka på "äldre inlägg" längst ned för att komma till början av bloggen. Förstått? Loser....

måndag

Fråga Blondinberit


Jag och Basina har nu gjort de sista shoppingrundorna här i London, jobbigt att Slavenka inte är med för nu får vi bära våra påsar själva, kolla bara vad vi kånkar och bär! Hundarna hyrde vi på en sån där "rent an accessoar", men fasen vad dryga de var, bara gnällde och drog i kopplet, så det var skönt att få lämna tillbaka dem faktiskt. Näh, usch, jag tycker nog att pälsdjur gör sig bäst i en kappa, mössa eller bolero.
Hursomhelst, när jag kom tillbaka till hotellet så hade jag följande fråga i mailboxen:
"Hej jag älskar din blogg, du är ju ba så craaazyyy liksom. Jo, jag tänkte på alla de där pengarna som du använder när du shoppar, alltså en vanlig mänska som ja själv kan ju typ handla ett par byxor varannan månad, och ja, jag tycker liksom, har man pengar så borde man liksom dela me sig...alltså, fatta, ah du e ju skitcool, men ger du pengar till välgörenhet eller nåt. Ahjag bara undrar, för mina polare tycker att du e as-ego, men jag försvara iksom dig så. Men asså, allvar, delar du me dig av alla pengar nån gång? Kram Anse i Rotan (alltså Rotebro)"
Jag, blondinberit svarar: Daaaah? Va fan är dina kompisar socialister eller????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar